Vandværkets Restaurant

Bestil bord på tlf. 70 555 505

Menukort:

 

Aftenmenu

Kan bestilles fra 17:00 - 21:00

SMAG PÅ VANDVÆRKET 

Køkkenchefen har kreeret en skøn sæsonpræget tasting menu, der får smagsløgene til at danse.

3 retters menu 350,-
Vinmenu eller Mocktailmenu 295,-

Den Klassiske
Blæksprutte - Peberfugt - Mandler - Citronolie
Krogmodnet okse - Trøffel - Rødbede - Aubergine
Hvid chokolade - Solbær - Mazarin - Kys

Den Grønne 
Tomat - Hyldeblomst - Timian - Chips
Nye kartofler - Løg - Spinat - Ramsløg
Hvid chokolade - Solbær - Mazarin - Kys

5 retters menu 500,-
Vinmenu eller Mocktailmenu 425,-

Den Klassiske
Blæksprutte - Peberfugt - Mandler - Citronolie
Tomat - Kammusling - Hyldeblomst - Timian
Torsk - Fumé - Asparges - Hvidløg
Krogmodnet oksehøjreb - Trøffel - Rødbede - Aubergine
Hvid chokolade - Solbær - Mazarin - Kys

Den Grønne
Pasta - Asparges - Creme 38 - Citron
Tomat - Hyldeblomst -  Essens - Timian
Artiskok - Citron - Brunet smør - Creme
Nye Kartofler - Løg - Spinat - Ramsløg
Hvid chokolade - Solbær - Mazarin - Kys

Vores grønne menu er vegetarisk, men kan laves vegansk. Vi skifter vores retter løbende og gør en dyd ud af at bruge friske råvarer, hvorfor der kan forekomme ændringer på menuen. For selskaber på over 8 personer, bedes i forudbestille a la carte eller menu.

Gå ombord i vores a la carte til den lille sult.
Vi anbefaler 2-3 retter pr. person.

SNACKS 

Snacks - Sprøde bobler 95,-

EN BID AF VANDVÆRKET  135,- pr. stk

Tomat - Hyldeblomst - Timian (Vg/V)

Artiskok - Citron - Brunet smør - Creme (Vg/V)

Torsk - Fumé - Asparges - Hvidløg

Krogmodnet oksehøjreb - Trøffel - Rødbede - Aubergine

OSTE 125,-

3 stk. Danske oste - Saltet vaffel - Sødt

DET SØDE 85,-

Hvid chokolade - Solbær - Mazarin - Kys

EFTER MIDDAGEN - 55,-
Petit Four 3 stk. 

 V= vegetarisk VG= kan laves vegansk

Vi skifter vores retter løbende og gør en dyd ud af at bruge friske råvarer, hvorfor der kan forekomme ændringer på menuen. For selskaber på over 8 personer, bedes i forudbestille a la carte eller menu.

Smag på Vandværket 295,- pr. pers.

Gå ombord i vores skønne brunchmenu uden at mangle noget.

  • 7 valgfri brunch elementer
  • Vandværkets signatur mimosa m/u alkohol
  • Hjemmelavet lemonade eller juice
  • Filterkaffe/te
  • Vand m/u brus

Drikkevarerne er ad libitum (mimosa undtaget). Til borde på over 6 personer serverer vi brunchen family-style. Informer venligst om allergier, så vi kan tage hensyn hertil.

Vandværkets Brunch a la carte

Vælg mellem
3 retter: 95,-
5 retter: 135,-
7 retter: 165,-
Ekstra ret: 30,-

...

Grønt

  • Avocado med røgede mandler, citronmayonnaise og karse
  • Spidskålssalat med melon, hyldeblomst og chilidressing
  • Rød grapefrugt og pomelo med estragonsukker

...

Mejeri

  • Laktosefri yoghurt, müsli, pekannødder og rabarber- og jordbærkompot
  • Vesterhavsost med hjemmelavet marmelade
  • Smøreost med soltørret tomat, basilikum og en skive surdejsbrød
  • Røræg med purløg og daddeltomater
  • 2 stk. økologiske spejlæg med purløg

...

Bageri

  • Rugbrød og brød lavet på surdej med økologisk smør
  • Økologisk smørcroissant
  • Kanelsnegl

...

Kød & fisk

  • Pølser med ketchup
  • Stegt bacon
  • Røget laks fra Fynbo med rygeostmayo og purløg
  • Kyllingecrisp  med chili-mayo

...

Jeg må godt i dag

  • Brownie med bær og karamel
  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Øllegrød med vaniljecreme og hasselnødder

Mousserende

DE FRISKE – PERLENDE – AROMATISKE

  • Maison Albert Sounit Caprice Rosé Brut – Bourgogne – Frankrig  85,- / 575,-
  • Balthasar Ress – Riesling Sekt Extra Dry – Rheingau – Tyskland 795,-
  • Riffel – Pet Nat Trocken – Rheinhessen – Tyskland 825,-
  • Reymos Selección Moscatel Muscat – Valencia – Spanien 375,-

DE SPRØDE – ELEGANTE – KLASSISKE

  • Philippe de Nantheuil Brut – Champagne – Frankrig 95,- / 625,-
  • Nicolas Feuilatte Réserve Exclusive Brut – Champagne – Frankrig 795,-

Hvidvin

DEM MED FORMER – ELEGANCE – FYLDE

  • Rebel – Chardonnay – Columbia Valley – Washington State – USA 75,- / 350,-
  • Maison Louis Jadot – Chardonnay – Pouilly Fuissé – Bourgogne – Frankrig 725,-
  • Maison Louis Jadot – Chardonnay – Bourgogne Blanc – Frankrig 525,-
  • Château de Fesles Vieilles Vignes – Chenin Blanc – Anjou – Loire 525,-

DE FRUGTIGE – MINERALSKE – FRISKE

  • Henri Bourgeois – Sauvignon Blanc – Loire – Frankrig 95,- / 455,-
  • Rebel – Riesling – Columbia Valley – Washington State – USA 75,- / 350,-
  • Remy Pannier – Chenin Blanc – Loire – Frankrig 70,- / 295,-
  • Henri Bourgeois – Sauvignon Blanc – Sancerre – Loire – Frankrig / 625,-
  • Riffel Trocken – Riesling – Rheinhessen – Tyskland 495,-
  • Bestheim Rayon De Lune – Gewürztraminer – Alsace Frankrig 425,-
  • Weszeli – Grüner Veltliner – Kamptal – Østrig 525,-
  • Erath – Pinot Gris – Dundee – Oregon – USA 625,-
  • Tommasi Vigneto le Rosse – Pinot Grigio – Veneto – Italien 300,-

Rosevin

DE FRISKE – FRUGTIGE – SOMMERLIGE

  • Purato – Nero D’Avola – Sicilien – Italien 75,- / 350,-
  • Raimat Clamor – Cabernet Sauvignon Blend – Catalonien – Spanien 295,-
  • Château d’Esclans – The Palm – Provence – Frankrig 495,-

Orangevin

DE FUNKY – NATURLIGE – ORANGE

  • Buccia Nera Pa’ro – Trebbiano Blend – Toscana – Italien 120,- / 525,-
  • MTX Domäne – Müller Thurgau – Wachau – Østrig 595,-
  • Vignaioli Cotra Soarda – Simply Natural – Veneto – Italien 725,-

Rødvin

DE LETTE – ELEGANTE – KRYDREDE

  • Weingut Heitlinger – Pinot Noir – Baden – Tyskland 85,- / 395,-
  • De Laumont – Pinot noir –  Gascogne – Frankrig 325,-
  • Domaine Bernollin – Les Carbaisons – Pinot Noir – Bourgogne – Frankrig 550,-
  • Domäne Wachau – Zweigelt – Wachau – Østrig 475,-
  • Combe aux Jacques – Louis Jadot – Gamay – Beaujolais – Frankrig 450,-

DE BOMBASTISKE – FYLDIGE – DYBE

  • Bodegas Tempore Generación 76 – Garnacha – Argon – Spanien 85,- / 395,-
  • Rebel – Syrah – Horse Heaven Hill – Washington State – USA 75,- / 350,-
  • Marziano Abbona – Nebbiolo – Alba – Piemonte – Italien 145,- / 695,-
  • Purato Siccari Appasimento Rosso – Nero D’Avola Blend – Sicilien – Italien 450,-
  • Altosur – Cabernet Sauvignon – Tupungato – Argentina 425,-

FRA KÆLDEREN

DE MOUSSERENDE – DYBE – FESTLIGE

  • Palmes d'Or Vintage Brut – Nicolas Feuillette – Champagne – Frankrig 2000,-
  • Blanc de Blanc – Ruinart – Champagne – Frankrig 1895,-
  • Demi sec – Nicolas Feuillette – Champagne – Frankrig 795,-

DE KLASSISKE – ELEGANTE – HISTORISKE

  • Maison Albert Sounit – Mercurey – Pinot Noir – Bourgogne – Frankrig 1200,-
  • Gevrey Chambertin – Louis Jadot –  Bourgogne – Frankrig 1050,-
  • Gevrey Chambertin – Domane Livera –  Bourgogne – Frankrig 1600,-
  • Château Gazin – Pomerol –  Bordeaux –  Frankrig 1800,-
  • Châteay Pedesclaux – 5. Cru Classé – Pauillac – Bordeaux – Frankrig 1300,-
  • Clos de Caveau – Lao Muse – Vacqueyras – Rhône – Frankrig
  • Amarone – Domini del Leone – Valpolicella – Veneto – Italien 1250,-
  • Brovia – Nebbiolo – Barolo – Piemonte – Italien 1050,-

DE LEGENDARISKE – KENDTE – KULTE

  • Baigorri – De Garage –Rioja – Alvesa – Spanien 1025,-
  • Château st. Michelle/Villa Antinori – Col Solare – Washington State – USA 1250,-
  • Hartenberg CWG – Stellenbosch – Sydafrika 1850,-
  • Chateau Ste. Michelle/Villa Antinori – Col Solare – Washington State – USA

Dessertvine

DEM MED AKACIE – FRUGT – BALANCE

  • Tokaji Hetszolo Late Harvest – Furmint – Tokaji – Ungarn 90,- / 500,-
  • Château Du Maine – Sauternes – Frankrig 850,-

DEM MED TØRRET FRUGT – NØDDER – SØDME

  • Warre´s Otima 10 year Tawny – Douro - Portugal 70,- / 400,-

Vi gør opmærksomme på, at der kan forekomme ændringer på vinkortet- det afhænger af hvad vi forelsker os i, samt ændringer i takt med menuskift. Derudover kan der også forekomme ændringer i årgange.

COCKTAILS - MOCKTAILS

Vores største vision er give vores gæster gode oplevelser- især smagsoplevelser.
Derfor er der kælet ekstra meget for vores alkoholfrie mocktails og vores cocktails.

COCKTAILS

Vandværket Signatur
Vandværkets gin – Rabarber – Cremant
95,-

Negroni
Gin – Vermouth – Campari
105,-

Dark ‘N’ Stormy     
Mørk Rom – Ginger Beer – Lime
95,-

Cucumber Sour       
Vodka – Agurk – Citron
105,-

Espresso Martini 
Hjemmelavet Kahlua – Vodka – Espresso
105,-

MOCKTAILS

Flower Power   
Hyldeblomst – Rose – Lime
85,-

Zour   
Agurk – Æble – Citrus
75,-

Rhubarb Splash     
Rabarber – Vanilje – Lakrids
85,-

AVEC

Avec er det vi kender som en god sidevogn, denne gang blot med finesse og god kvalitet.
Vores sortiment afhænger af hvad vi forelsker os i. 

Cognac - Armagnac              Fra 75,-

Whisky - Bourbon                 Fra 85,-

Rom                                      Fra 55,-

Baileys                                  Fra 50,-

ØL 

Øl på fad fra ToØl

45 Days Organic Pilsner               40,- / 60,-

IPA                                                45,- / 65,-

Brokilde Blonde                            45,- / 65,-

Alkoholfri øl - Impulsion (0,3%)    40,-

SODAVAND

Cola                                            35,-

Cola Zero                                    35,-

Fanta                                          35,-

Ginger Beer                                 40,-

Hjemmelavet lemonade               40,-

Tonic                                           40,-

Vand m/u brus ad libitum           25,- per pers

KAFFE/THE

Espresso single/double       25,- / 30,-

Americano                          35,-

Café Latte                           40,-

Cappuccino                         35,-

Cortardo                              35,-

Iskaffe m/u sirup                 40,- / 45,-

The- Spørg din tjener for udvalg    40,-

Frokost
(Vandværket holder pt. lukket for frokost) 

Mindeværdige madoplevelser


Målet med Vandværket er at skabe et sted, som kan samle folk – gerne om mindeværdige madoplevelser. Køkkenet er styret af køkkenchef Thomas Fischer, som hver aften leverer madoplevelser fra et lækkert a la carte kort og mulighed for 3 eller 5 retters menu. 

Fakta om køkkenchefen

I december 2019 startede Thomas Fischer Jensen som køkkenchef og medejer på Restaurant Vandværket.

Med sig i bagagen har han erfaring fra blandt andet Formel B, Vallø Slotskro og Hotel Josty. Hans passion for mad startede allerede, da han som helt ung kom med i sit bedstemors køkken. Som 16-årig startede han i lære på en lille dansk kro og hans kompetencer har kun udviklet sig siden.

Thomas finder stor inspiration i det franske køkken og er kompromisløs i hans tilgang til den gode smag og friske råvarer. I skal virkelig glæde jer til at smage hans mad.