Vandværkets Restaurant

Bestilt vores Take-Away på tlf. 70 555 505

Menukort:

 

Aftenmenu

Kan bestilles fra 17:00 - 21:00

SNACKS 

Snacks - Sprøde bobler 95,-

RETTER 135,- pr. stk

Vi anbefaler 2-3 retter pr. Person

Tomat - Tomat (VG)

Artiskok – Citron (VG)

Pighvar - Beurre blanc

Mørbrad - Trøffel

OSTE 125,-

3 stk. Danske oste – Saltet vaffel

DET SØDE 85,- / 55,-

Rabarber - Vanilje 

Petit Four

SMAG PÅ VANDVÆRKET 

Køkkenchefen har kreeret en skøn sæsonpræget tasting menu, der får smagsløgene til at danse.
Tasting menuen er serveret og anrettet pr. pers.

3 retters menu 350,-
Vinmenu eller Mocktailmenu 225,-

5 retters menu 500,-
Vinmenu eller Mocktailmenu 375,-

Den Klassiske

Snacks

Drue tang - 2 år lagret soya

”Sashimi tun” - Chimi chu Chili - Citron

Pasta - Kaviar

Tomat - Kammusling

Pocheret pighvar - Beurre blan

Krogmodnet okse - Trøffel

Rabarber - Vanilje

Den Grønne (vg)

 Snacks

Drue tang - 2 år lagret soya

”Sashimi tun” - Chimi chu chili - Citron

Pasta - Grønne asparges

Tomat - Tomat

Artiskok - Citron

Romaine - Pistacie 

Rabarber - Vanilje

Vi gør en dyd ud af bruge friske råvarer, hvorfor der kan forekomme ændringer på menuen.
I bedes informere om evt. allergener, så vi kan tage hensyn hertil (VG=vegansk)

Vandværkets weekendbrunch

Lørdag og Søndag fra 09.00-15.00
Vælg mellem
3 retter: 89,-
5 retter: 129,-
7 retter: 154,-
Ekstra ret: 30,-

...

Grønt

  • Avocado med røgede mandler, citronmayonnaise og karse
  • Spidskålssalat med melon, hyldeblomst og chilidressing
  • Rød grapefrugt og pomelo med estragonsukker

...

Mejeri

  • Laktosefri yoghurt, müsli, pekannødder og rabarber- og jordbærkompot
  • Økologisk Vesterhavsost med hjemmelavet marmelade
  • Smøreost med soltørret tomat, basilikum og en skive surdejsbrød
  • Røræg med purløg og daddeltomater
  • 2 stk. økologiske spejlæg med purløg

...

Bageri

  • Rugbrød og fuldkorn speltbrød lavet på surdej med økologisk smør
  • Økologisk smørcroissant
  • Kanelsnegl

...

Kød & fisk

  • Pølser fra Oksenholm med hjemmelavet ketchup
  • Stegt bacon fra Oksenholm
  • Røget laks fra Fynbo med rygeostmayo og purløg
  • Kyllingecrisp  med chili-mayo

...

Jeg må godt i dag

  • Brownie med bær og karamel
  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Øllegrød med vanillecreme og ristede hasselnødder

Champagne

  • Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive Brut, Champagne, Chouilly
  • Glas 150,- fl. 700,-

-

Cre’mant

  • Maison Albert Sounit, Caprice – Blanc de, Blancs Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise
  • Glas 80,- fl. 360,-

-

  • Maison Albert Sounit, Caprice - Rosé Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise
  • Glas 80,- fl. 360

-

Hvidvin

  • Le Bistro de Montmija, Blanc, Vin de Pays d’Oc NV
  • Glas 55, - fl. 275, -

-

  • Riffel, Riesling Trocken, Rheinhessen 2018
  • Fl. 325,-

-

  • Tommasi, Vigneto le Rosse – Pinot Grigio, Veneto 2018
  • Fl. 295, -

-

  • Maison Louis Jadot, Bourgogne Blanc
  • Glas 110,- fl. 495,-

-

  • Henri Bourgeois, Sancerre – Les Baronnes, Loire 2018
  • Fl. 595,-

-

Rose

  • Château d’Esclans, The Palm, Côtes de Provence 2018
  • Glas 95, - fl. 495,-

-

Rødvin

  • Château la Nerthe, Côtes du Rhône Villages, Les Cassagnes de la Nerthe, Rhône Syd 2018
  • Fl.585,-

-

  • Brovia – Barolo, Piemonte 2015
  • Fl. 795, -

-

  • Chateau Ste. Michelle, Cabernet Sauvignon, Cold Creek, Washington State 2014
  • Fl. 645,-

-

  • Marziano Abbona, Barolo – La Pieve, Piemonte 2015
  • Glas 130, - fl. 595, -

-

  • Weingut Heitlinger, Pinot Noir, Baden 2017
  • Glas 95, - fl. 375, -

-

  • Bodegas Tempore, Generación 76 Tempranillo, Aragón 2017
  • Fl. 320,-

-

  • Purato Siccari Appassimento Rosso, Sicilien 2017
  • Glas 70,- fl. 275,-

-

  • Le Bistro de Montmija, Rouge, Vin de Pays d’Oc NV
  • Glas 65,- fl. 275,-

-

Alkoholfri vin

  • Riffel, Traubensaft, Secco, Rheinhessen
  • Fl. 320,-

-

  • Riffel, Traubensaft, Rheinhessen
  • Glas 60,- fl. 250,-

-

Dessertvine

  • Domäne Wachau, Beerenauslese Terrassen, Wachau 2017
  • Glas 75, - fl. 450,-

-

  • Warre’s, Otima 10 year Tawny, Douro
  • Glas 70,- fl. 350,-

-

Vinmenu

3 glas 300 , -
4 glas 375 , -
5 glas 450 , -

Forret

DOMINI DEL LEONE, PROSECCO DOC FRIZZANTE - COL FONDO, VENETO, ITALIEN

Mellemret & Hovedret

DOMAINE BERNOLLIN, MONTAGNY 1. CRU - LES COÈRES, BOURGOGNE, CÔTE CHALONNAISE, FRANKRIG 2017

eller

CHÂTEAU LA NERTHE, CÔTES DU RHÔNE VILLAGES, LES CASSAGNES DE LA NERTHE, RHÔNE SYD 2018

Pre- Dessert

OREBY VINERI UNA, DANMARK 2016

Dessert

CHÂTEAU DE FESLES, COTEAUX DU LAYON, VIEILLES VIGNES, LOIRE, FRANKRIG

Kaffe – the

  • Filterkaffe: 25,- / refill 10,-
  • Kaffe - hel kande 75,-
  • Cortado: 35,-
  • Espresso: 25,- single / 30,- dobbelt
  • Cappuccino: 40,-
  • Iskaffe: 45,-
  • Americano: 35,-
  • Latte: 40,-
  • The: 30,-/hel kande 50,-
  • Varm kakao: 40,-

...

Sodavand – juice

  • Sodavand: 35,-
  • Økologisk juice 40,-
  • Ginger ale 35,-
  • Ginger beer 35,-
  • Vand +/- brus: 20,- pr. person ad lib

...

Fadøl

  • Astroid - En klassisk amerikansk West Coast inspireret IPA med masser af cascade-humle, Brown Ale, 6% ABV: 55,- lille / 65,- stor
  • RYE RIVER En rye ale, som er sammenlignelig med en classic , 4.5% : 55,- lille / 65,- stor
  • Kosmos - IPA med noter af moden mango og fersken, 5,8%: 55,- lille / 65,- stor
  • Karma citra - Brown Ale med noter af citrus., 5,8%: 55,- lille / 65,- stor
  • ORANGE GOSE, Gose med appelsin, koriander og Himalaya-salt. En frisk og syrlig øl med citrussmag, 5,5% : 55,- lille / 65,- stor
  • TIPO PILS, En klassisk tysk pilsnertype, som er tørhumlet og kælet for, så den fremstår fantastisk frisk og "sprød". Citrusnoter og en snert af sødme fornemmes, 5,2% : 45,- lille / 55,- stor
  • Udvalg af Craft beer på flaske eller dåse - spørg tjener.

...

Cocktails fra Nohrlund

  • Jordbær og Rabarber med Vodka 70,-
  • Karamelisseret Rom, Espresso 75,-
  • Chokoladebitter og Lakrids 75,-
  • Hyldeblomst og Ingefær med Gin 75,-
  • Havtorn og Hyben med Rom 75.-
  • Gulerod og Æblemost med Gin 70,-

VANDVÆRKET TAKE AWAY

Bestil take away på tlf. 70 555 505

Åbent for take away alle dage undtagen søndag.
Afhentning mellem kl. 16.00-20.00.
Fra torsdag den 18. marts.

Bestil gerne i god tid.
3 retters gourmet menu SKAL bestilles dagen forinden.

HUSMANDSKOST
Opvarmes i 15 min ved 200 grader.

GRØN KARRY & KYLLING
Stegte nudler - Kokosmælk - Chili - Kefir
95,-

KOTELETTER I FAD & RIS
Champignon - Peberfrugt - Bacon - Fløde
95,-

DE FASTE

BURGER
Brioche, Saftig hakkedreng, Salsa, Løg, Pesto, Syltede agurker, Bacon, Tomat, Cheddar, Chili mayo
95,-

CÆSARSALAT
Inderfilet, Rugflager, Vesterhavsost, Cashew, Semidried tomat
95,-

POMMES FRITES
35,-

DIP
Vælg mellem:
Chili mayo, Trøffelmayo, Hvidløgsmayo,
Mayo eller Ketchup
15,-

BØRNERETTER

LASAGNE
Grøn salat - Tomat - Comte - Oksekød
69,-

DE FASTE
VANDVÆRKETS CHICKEN STRIPS
Pomfritter, Ketchup, Agurkestænger
69,-

BØRNE BURGER
Brioche, 150g Hakkedreng, Tomat, Agurk, Ketchup
69,-

POMMES FRITES
35,-

DIP
Vælg mellem:
Chili Mayo, Trøffelmayo, Hvidløgsmayo, Mayo eller Ketchup
15,-

3-RETTERS GOURMET MENU
(opvarmnings vejledning medfølger)

FORRET
SALTET TORSK
Rygeost - Agurk - Sennepskorn - Urteolie

HOVEDRET
LAMMECULOTTE
Mynte - Broccolini - Luftig kartoffel - Rosmarin glace

DESSERT
CHOKOLADEMOUSSE
Brokken appelsingelé - Crumble - Syre

325,- pr. kuvert. 

3 RETTERS VEGETAR GOURMET MENU
(opvarmnings vejledning medfølger)

FORRET
TATAR AF MELON & MODNE TOMATER
Estragon - Dild - Sød eddike

HOVEDRET
FYLDTE PIMENTOS
Bulgur - Broccoli - Gulerod - Halloumi

DESSERT
CHOKOLADEMOUSSE
Brokken appelsingelé - Crumble - Syre

325,- pr. kuvert.

Bestil take away på tlf. 70 555 505

Frokost

Nogle retter skiftes ud efter sæson

Smørrebrød

Alt vores smørrebrød bliver serveret på økologisk rugbrød lavet på surdej

Hønsesalat

Asparges – Bacon – Tomat – Crudité
70,-

Kartoffelmad

Løvstikkepesto – Alm. mayo – Revet vesterhavsost – Ristede løg – Purløg
65,-

Friteret rødspætte

Grov remoulade – Dildrejer – Citronkaviar
85,-

Rejemad

Ristet toastbrød – Citron – Dild – Mayonnaise
75,-

...

Salater

Cæsar salat

Inderfilet – Rugflager – Havgus – Cashew – Semi-dried tomat
100,-

Vegetar

Oregano – Årstidens grønt – Æg – Comté – Fløde
85,-

...

Vandværkets favoritter

Vandværkets burger

Brioche – 180g Hakkedreng – Salsa – Bacon – Tomat – Cheddar – Chili mayo
99,-

Fritter

25,-

Dip

Trøffel – Hvidløg – Chili
15,-

Vandværkets børneretter

Vandværkets chicken stribs

Pomfritter – Ketchup – Agurk stænger
69,-

Vandværkets børneburger

Brioche – 180g Hakkedreng – Tomat – Agurk -  Ketchup
69,-

Hjemmelavet pasta

Bolognese
69,-

Fakta om køkkenchefen

I december 2019 startede Thomas Fischer Jensen som køkkenchef og medejer på Restaurant Vandværket.

Med sig i bagagen har han erfaring fra blandt andet Formel B, Vallø Slotskro og Hotel Josty. Hans passion for mad startede allerede, da han som helt ung kom med i sit bedstemors køkken. Som 16-årig startede han i lære på en lille dansk kro og hans kompetencer har kun udviklet sig siden.

Thomas finder stor inspiration i det franske køkken og er kompromisløs i hans tilgang til den gode smag og friske råvarer. I skal virkelig glæde jer til at smage hans mad.

Mad-events på Vandværket

Køkkenet vil løbende invitere på forskellige mad-events. Vi vil også løbende afholde forskellige tematiserede arrangementer med maden i centrum. Det kunne være Mortens aften, Påskefrokost, Krebsegilde eller Winemakers Dinner – så hold øje med kommende arrangementer her på siden.

No event found!