Vandværkets Restaurant & Café

For mig handler madlavning om mere end mad

– det handler om at skabe oplevelser for folk.”

 

Mit mål med Vandværkets Restaurant og Cafe er, at forkæle folk med virkelig god mad i varme og rare omgivelser. Et sted hvor du kan komme med både venner, familie, kollegaer og forretningsforbindelser og opleve, at der hverken er gået på kompromis smag, rammer, råvarer eller service.

Om aftenen byder menukortet på et udvalg af fransk-nordiske retter Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed. Hertil kan du nyde nøje udvalgte vine fra Vandværkets vinkort – eller du kan komme med i vinkælderen, hvis du er ude efter en vin, der er lidt udover det sædvanlige.

I løbet af dagen serverer vi let morgenmad, lækre frokostretter, frokostbuffet og himmelske kagefavoritter – både med og uden gluten. Lørdag og søndag byder vi desuden på en udsøgt brunch med alt hvad hjertet begærer og mere til. Uanset hvornår du kommer og besøger os så kan vi desuden tilbyde den bedste kaffe fra Coffee Collective, økologisk most, lækre cocktails og gode ’craft’ øl – både på fad og på flaske.

Jeg glæder mig til at se dig

Thomas Fischer / Ejer & køkkenchef

 

Menukort:

 

Let morgenmad:
Økologisk smørcrossaint
25,-
Økologisk kanelsnegl
25,-
Skyr med granola
25,-

Smørrebrød kl. 11:30 - 14:00
Alt vores smørrebrød bliver serveret på økologisk rugbrød lavet på surdej

Hønsesalat:
Asparges – bacon – tomat – crudite
55,-

Kartoffelmad:
Løvstikkepesto – alm. mayo – revet vesterhavsost – ristede løg – purløg
50,-

Friteret rødspætte:
Grov remoulade – dildrejer – citronkaviar
65,-

Rejemad:
Ristet toastbrød – citron – dild – mayonnaise
65,-

Sandwich 14:00 - 16:00
Clubsandwich:
Tortilla – karry mayo – inderfilet – pesto
85,-

Tun:
Chili – mayo – rucola – semi-dried tomat
80,-

Salater 14:00 - 16:00
Cæsar salat:
Inderfilet – rugflager – havgus – cashew – semi dried tomat
85,-

Tigerreje salat:
Hjertesalat – wasabi – tang – tomat – mandler
85,-

Vegetar: Oregano – årstidens grønt – æg – comte – fløde
75,-

Vandværkets favoritter 14:00 - 16:00
Vandværkets burger
Brioche – 200g hakkedreng – salsa – bacon – tomat – cheddar – chili mayo
99,-

Tilvalg fritter
20,-

Dip
Trøffel – hvidløg – chili
15,-

Tartar af okseinderlår
Estragon – syltede bananløg – trøffel – karse
75,-

Gourmet hotdog & coleslow

Øko. oksepølse – ketchup – urteremolade – syltede agurker – sennep – ristede løg
75,-

Kaffe – the
Filterkaffe: 25,- / refill 10,-
Cortado: 35,-
Espresso: 25,- single / 30,- dobbelt
Cappuccino: 40,-
Iskaffe: 45,-
Americano: 35,-
Latte: 40,-
The: 30,-
Varm kakao: 40,-

Sodavand – juice
Ginger ale 35,-
Ginger beer 35,-
Økologisk juice 40,-
Sodavand: 35,-
Vand +/- brus: 20,- pr. person ad lib

Fadøl
Maisel Weisse hvede 5,2%
45,- lille / 55,- stor
Rothaus Tannenzäpfle 5,1%
45,- lille / 55,- stor
Pohjala kosmos 5,5% session Ipa
55,- lille / 65,- stor

Omnipollo MAZ 5,6% Pale ale
55,- lille / 65,- stor
PLU unpuzzle 6,2%
55,- lille / 65,- stor

PLU reclaimed 4,5%
50,- lille / 60,- stor

Cocktails fra Nohrlund
Jordbær og Rabarber med Vodka 65,-
Karamelisseret Rom, Espresso, Chokoladebitter og Lakrids 65,-
Hyldeblomst og Ingefær med Gin 65,-
Havtorn og Hyben med Rom 65,-
Gulerod og Æblemost med Gin 65,-

Vandværkets weekendbrunch
Lørdag og Søndag fra 09.00-13.00
Vælg mellem
3 retter: 89,-
5 retter: 129,-
7 retter: 154,-
Ekstra ret: 30,-
Grønt
• ½ avocado, bagte mandler, hummus og karse
• Spidskålssalat med melon, hyldeblomst og chilidressing
• Rød grapefrugt og pomelo med estragonsukker

Mejeri
• Laktosefri yoghurt, müsli, pekannødder og rabarber- og jordbærkompot
• Økologisk Vesterhavsost med hjemmelavet marmelade
• Smøreost med soltørret tomat, basilikum og en skive surdejsbrød
• Røræg med purløg og daddeltomater
• 2 stk. økologiske spejlæg med purløg

Bageri
• Rugbrød og fuldkorn speltbrød lavet på surdej med økologisk smør
• Økologisk smør croissant
• Kanelsnegl

Kød & fisk
• Pølser fra oksenholm med hjemmelavet ketchup
• Stegt bacon fra oksenholm
• Røget laks fra Fynbo med rygeostmayo og purløg
• Kyllinge crisp  med lime mayo

Jeg må godt idag
• Brownie med bær og karamel
• Fersken- og abrikoskompot, hasselnødder og citron-verbena-flødeskum
• Havregrød med hindbær, flydende karamel og jordnødder

Kan bestilles fra 17:00 - 20:00
(Køkken er lukket mellem 16:00 - 17:00)
Burger
Vandværkets burger
Brioche – 220g hakkedreng – salsa – bacon – tomat – cheddar – chili mayo
99,-

Tapas
Papadelle
Krydrede kødboller – tomat – oregano – hvidløg
55,-

Picadillo
Skaldyr – tomat – sherry – olivenolie
45,-

Albondigas
Krydrede kødboller – tomatsovs – mandel – hvidløg
50,-

Pimintos rellenos
Peberfrugter – flødeost – basilikum – oliven
45,-

Pankoblæksprutter
Chili remoulade – panko – harrissa
50,-

Charciturie
Comte – løgmarmelade – salami – tørret skinke
60,-

Menu
Skal bestilles af hele bordet

Forret
Tartar af okseinderlår
Estragon – syltede bananløg – trøffel – karse
50,-
eller
Cremet Jordskokke-suppe
Jordskokkechips – ristede mandler – purløg
50,-

Hovedret
Dagens fisk fra torvet
Berre blanc – brændte gulerødder – kroket
150,-
eller
Oksemørbrad
Grillede broccolini – løgskaller – løgpure – estragonsauce
150,-

Dessert
Creme brulee
Vanille – rørsukker – sorbet
50,-
eller
Gatau Marcel
Chokolade – yosukys – sorbet

50,-
3 retter 200,-

Ugens take-away
Fx chili con carne
Spørg tjeneren
75,-

Børneretten
Vandværkets chicken strips
Pomfritter – ketchup – agurk stænger
55,-

Dessert og kage
Creme brulee
Vanille – rørsukker – sorbet
50,-

Citrontærte
Marengs – citron – mandler
50,-

Gatau Marcel
Chokolade – yosukys – sorbet
50,-

Champagne
Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive
Brut, Champagne, Chouilly
Glas 160,- fl. 1150,-

Cre’mant
Maison Albert Sounit, Caprice – Blanc de
Blancs Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise
Glas 80,- fl. 360,-

Hvidvin
Le Bistro de Montmija, Blanc, Vin de Pays d’Oc NV
Glas 60,- fl. 250,-

Villa Huesgen, Riesling by the glass, Mosel 2018
Fl. 295,-

Tommasi, Vigneto le Rosse – Pinot Grigio, Veneto 2018
Fl. 310,-

Maison Louis Jadot, Bourgogne Blanc
Couvent des Jacobins, Bourgogne 2018
Fl. 420,-

Henri Bourgeois, Sancerre – Les Baronnes, Loire 2018
Glas 90,- fl. 695,-
Rose
Baron Maxime, French Rosé, Vin de France 2018
Glas 70,- fl. 300,-

Rødvin
Marziano Abbona, Barolo – La Pieve, Piemonte 2014
Glas 140,- fl. 595,-

Clos de Caveau – Fruit Sauvage, Vacqueyras 2017
Fl. 495,-

Weingut Heitlinger, Pinot Noir, Baden 2017
Glas 90,- fl. 375,-

Bodegas Tempore, Generación 76 Tempranillo, Aragón 2017
Fl. 320,-

Purato Siccari Appassimento Rosso, Sicilien 2017
Glas 65,- fl. 275,-
Le Bistro de Montmija, Rouge, Vin de Pays d’Oc NV
Glas 60,- fl.250,-

Alkoholfri vin
Riffel, Traubensaft, Secco, Rheinhessen
Glas 75,- fl. 320,-
Riffel, Traubensaft, Rheinhessen
Glas 60,- fl. 250,-

Fakta om køkkenchefen

I september 2019 startede Thomas Fischer Jensen som køkkenchef/medejer på Vandværket.

Med sig i bagagen har han erfaring fra blandt andet Formel B, Vallø Slotskro og Hotel Josty. Hans passion for mad startede allerede, da han som helt ung kom med i sit bedstemors køkken. Som 16-årig startede han i lære på en lille dansk kro og han har ikke set sig tilbage.

Thomas finder stor inspiration i det franske køkken og er kompromisløs i hans tilgang til den gode smag og friske råvarer. I skal virkelig glæde jer til at smage hans mad.

Mad-events på Vandværket

Køkkenet vil løbende invitere på forskellige mad-events. Hver onsdag har vi folkekøkken, hvor du kan komme og nyde et lækkert måltid mad i godt selskab til billige penge. Derudover vil vi også løbende afholde forskellige tematiserede arrangementer med maden i centrum. Det kunne være mortens aften, påskefrokost eller krebsegilde – så hold øje med kommende arrangementer her på siden.

No event found!
SE FLERE